Velkommen til en smakfull aften, konsert med Trine Rein og fest med Frode Jektvik 

Lørdag 27. juli 2024 kl. 18.30

Trine Rein
Velkommen til en uforglemmelig kveld som kombinerer kulinariske opplevelser og musikalsk magi! 💫

𝗕𝗹𝗶 𝗺𝗲𝗱 𝗽𝗮̊ 𝗲𝗻 𝘀𝗺𝗮𝗸𝗳𝘂𝗹𝗹 𝗮𝗳𝘁𝗲𝗻, 𝗸𝗼𝗻𝘀𝗲𝗿𝘁 𝗺𝗲𝗱 𝗧𝗿𝗶𝗻𝗲 𝗥𝗲𝗶𝗻 𝗼𝗴 𝗳𝗲𝘀𝘁 𝗺𝗲𝗱 𝗙𝗿𝗼𝗱𝗲 𝗝𝗲𝗸𝘁𝘃𝗶𝗸.

 
2 muligheter:
 
Konsertkveld med Trine Rein og Frode Jektvik 431,- starter 20.00
 
eller
 
En smakfull aften hvor vi i tillegg byr på Smaker fra Øyriket 938,-  starter 18.30
 
𝗞𝗹. 𝟭𝟴.𝟯𝟬 inviterer Hjorten Hotell og SommerFillan deg til en smakfull aften hvor du kan nyte utsøkt buffet med et rikelig utvalg varme og kalde retter, samt et dessertbord. Buffeten vil inneholde smaker fra øyriket, så her kan vi friste med et utvalg delikatesser inspirert av øyrikets rikholdige matkultur!
𝗞𝗹. 𝟮𝟬.𝟬𝟬 vil den anerkjente artisten Trine Rein ta scenen og gi deg en akustisk konsertopplevelse som garantert vil berøre hjertet ditt. Med over 30 år i musikkbransjen, 10 albumutgivelser, og en imponerende låtkatalog som inkluderer megahits som ‘Just Missed The Train’, ‘Stay With Me Baby’, og ‘Torn’, er Trine Rein en artist i verdensklasse. Hun har solgt over en million album globalt og er kjent for sin fantastiske stemmeprakt og evne til å trollbinde publikum.
Denne kvelden vil Trine Rein dele både musikalske perler og personlige historier, presentert med lun humor og sjarm. Hennes evne til å tilpasse seg sitt publikum gjør hver konsert unik og minneverdig. Du vil oppleve både rørende og morsomme innslag som gir deg et innblikk i både artisten og personen Trine Rein.
Gjør deg klar for en kveld fylt med nydelig mat, god stemning og strålende musikk. Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av!
𝗸𝗹. 𝟮𝟮.𝟬𝟬 fortsetter festen 𝐦𝐞𝐝 𝐅𝐫𝐨𝐝𝐞 𝐉𝐞𝐤𝐭𝐯𝐢𝐤.
ALLE MED TRINE REIN-BILLETTER har GRATIS inngang!
Frode Jektvik er en godt kjent musiker og artist fra Jektvika på Ansnes. Han har gitt ut låtene Tia og Skarven på Tidal og Spotify.
Frode’s låter er en blanding av sjangere. Her får dere høre låter med forskjellige historier i en musikalsk drakt av humor ,ettertanke, melankoli og mye mer
𝗦𝗶𝘁𝘁𝗲 𝘀𝗮𝗺𝗺𝗲𝗻?
Har dere andre gjester dere ønsker å sitte sammen med? Meld fra til arrangør.
Dersom det er stor etterspørsel forbeholder vi oss mulighet til å plassere gjester sammen på større bord.
Informasjonen kan sendes til post@hjortenhotell.no. Vi skal gjøre det vi kan for å imøtekomme behov! 

 

 

Frode Jektvik

Har dere et prospekt som kan lastes opp på nett?